kunstkring hurdegaryp

  CONCERT STICHTING KUNSTKRING HARDEGARIJP 

ALGEMEEN:

Doelstelling van de in 2001 opgerichte stichting is om vier keer per jaar hoogwaardige kamermuziek uit te laten voeren in huiselijke kring in en om Hurdegaryp  Afhankelijk van de locatie zijn er per concert tussen de 75 en 100 kaarten beschikbaar.

Onderdeel van de stichting is de muzische commissie. Zij houdt zich bezig met de selectie van muzikanten uit binnen-en buitenland. De nadruk ligt op pianorecitals, maar u kunt ook optredens in een andere bezetting zoals een strijkkwartet verwachten.

De concerten zijn voor iedereen toegankelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de concertagenda? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hieraan zijn geen inschrijvingskosten verbonden.

Kaartverkoop

Bij de kaartverkoop wordt het principe "wie het eerst komt, wie het eerst maalt" gehanteerd in verband met het beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Kaarten voor de concerten zijn tijdens kantooruren telefonisch te reserveren bij Scherjon&Meinema Makelaars te Hurdegaryp op telefoonnummer: 0511 -  47 25 13

Of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kaarten kunt u voor aanvang van het concert betalen bij de ingang; wel willen wij u erop wijzen dat annulering niet mogelijk is in verband met de financiële begroting die sluitend moet zijn.

Entree: € 12,50 (koffie tijdens de pauze is hierbij inbegrepen).

Aanvang concerten: 20.00 uur (u bent vanaf 19.30 uur van harte welkom).

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes