Disclaimer

 
De website Hurdegaryp aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website van Hurdegaryp. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk (en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De website Hurdegaryp aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden- informatie op de website van Hurdegaryp. De website Hurdegaryp behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers, andere derden.

De informatie op de website van www.hurdegaryp.nl is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik en zal ten alle tijden als het bekend is de bron noemen van de diverse info op de website.
Elke vorm van herpublicatie, vermenigvuldigd etc. op welke wijze dan ook, zal dan ook niet op prijs worden gesteld en zal ook gemeden worden op de website van hurdegaryp.
www.hurdegaryp.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van de info op de website.

De films op de website van www.hurdegaryp.nl dateren uit verschillende jaren en het is daarom goed denkbaar dat u bepaalde personen herkent die inmiddels zijn komen te overlijden. Met de grootst mogelijke voorzichtigheid hebben wij de film bewerkt. Mochten er bepaalde rechten aan ontleend kunnen worden, dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto`s en teksten van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van www.hurdegaryp.nl verveelvoudigd en of gebruikt worden voor andere doeleinden.

hurdegaryp.nl houd geen gegevens bij van bezoekers op de website.

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes